Persoonlijk Leiderschap in het Sturen van Verandering

Heb je de Master gevolgd en wil jij je impact vergroten? Met de Advanced Master ga je aan de slag met het creëren van verandering in jezelf, teams en organisaties.

Hoe vergroot jij je impact in je organisatie?

Wat is het volgende platform voor sterke groei na de Master?

De Advanced Business Master! We verdiepen de in de Practitioner en Master opgedane competenties en passen die toe in een belangrijke context: het creëren van verandering in jezelf, teams en organisaties.

 • Ruimte voor je eigen ontwikkeling
 • Doorbreken van oude patronen waar je in terugvalt
 • Werken aan zaken die echt belangrijk voor je zijn
Persoon maakt sprong

Eerstvolgende training

Data nog niet bekend.

Vereiste voor deelname
 • NLP Master certificaat

Rode draad

Veranderproject (business doel) in combinatie met een persoonlijk ontwikkeldoel

Sturen op een effectieve verandering in de omgeving vergt persoonlijke transformatie. Tijdens de opleiding ontvang je alle ondersteuning om beide doelen in samenhang te realiseren. De opleiding is dus zeer geschikt juist als je het druk hebt met je werk, bijvoorbeeld met een uitdagend project, een grote verandering of een nieuwe baan. Wat is de persoonlijke ontwikkelstap die jij wilt maken om een zichtbaar groter effect te hebben?

Vorm

Trainingsblokken, intervisie en coaching

De opleiding in zes modules waarin we de innovaties bundelen die wij het meest waardevol vinden voor snelle persoonlijke transformatie. Alleen Master NLP Practitioners of mensen met bewijsbaar hetzelfde niveau worden toegelaten, waardoor het startniveau zeer hoog is. Coaching (met een trainer) en intervisie maken deel uit van de opleiding om echt effect te bereiken.

Programma

We starten de reis van de held. In een inspirerende ‘outdoor’ omgeving creëren we afstand van je dagelijks leven. Hierdoor kun je scherper reflecteren op je persoonlijke transformatie. Zodat je zowel rationeel als emotioneel ervaart wat je te doen staat. We verdiepen je Practitioner en de Master ervaring door middel van 3e generatie NLP: werken vanuit je persoonlijke missie.

Belangrijk daarbij is jouw vitaliteit: hoe gebruik jij je energie en hoe laad jij je batterij op? Je ervaart de kracht van aandacht – onder andere uit de mentale training van topsporters – en we conditioneren nieuwe gewoontes en positieve rituelen.

Het proces van persoonlijke transformatie wordt ondersteund door het Framework voor verandering. Vanuit een optimale ‘staat van zijn’ (peak state) werk je aan het transformeren van belemmeringen, het herkennen van negatieve overtuigingen, het conditioneren van positieve patronen en het vergroten van je bewustzijn. Onze gewoontes bepalen wie we zijn.

 • Welke gewoontes helpen om jouw transformatie te bestendigen?
 • En hoe consolideer je die de verandering in jezelf en in de dagelijkse praktijk?

We kijken naar een aantal bezielende voorbeelden en je ontwikkelt de business case voor jouw eigen inspirerende verandertraject.

Je bewustzijn is vergroot, waardoor je goed ziet welke dynamiek er speelt in je team, je organisatie en feitelijk – in elk gesprek dat je voert. Welke invloed heb jij daarop? Bijvoorbeeld als je merkt dat een team steeds hetzelfde stresspatroon herhaalt als het druk wordt, of hetzelfde slachtofferpatroon om geen verantwoordelijkheid te nemen, welke interventie kun je doen om dit te doorbreken? Hoe kun je het veld transformeren?

Door middel van een stakeholdersanalyse gekoppeld aan een systemische kijk op je omgeving, krijg je meer zicht op gedragspatronen. Welke patronen in een systeem – of dat nu je gezin is, je team, of je collega’s – ben jij geneigd te herhalen? Welke stap kun je zetten om het vanaf nu anders te doen?

Resultaten bereik je altijd in een context: welke hefboom werkt om jouw omgeving in beweging te zetten en een andere dynamiek te bereiken?

Effectieve leiders en professionals stoppen niet bij een eerste oppervlakkige verandering, ze gaan voor een duurzame transformatie. We hebben aandacht voor de doorwerking en ecologie (gevolgen voor de omgeving).

 • Welke (kleine) experimenten kun je doen om verandering te bestendigen?
 • Hoe kun je lerende netwerken creëren?

We werken met eigen organisaties, casuïstiek en veranderprojecten. Gedragswetenschappelijk onderzoek geeft ons handvatten om te doen wat nodig is voor werkelijke, duurzame gedragsverandering.

Deze module is gericht op de realisatie van je persoonlijke transformatie en het wereldkundig maken van jouw business project. We presenteren de projecten aan (extern) publiek met uitzicht op de Erasmusbrug in de wereldstad Rotterdam. We oogsten onze inzichten en we vieren dat we – vrij vertaald naar Gandhi – ‘de verandering zijn die we willen zien in de wereld!’

Kosten van deze training

 • € 3.600,- voor NLP Business Master Practitioner

Bedragen exclusief BTW en arrangement, inclusief cursusmateriaal.

Arrangement:

(locatie, lunch, diner, koffie)
 • € 120,- per blok excl. logies

 • € 200,- per blok incl. logies

Waarom deze training bij DBR?

Bewezen ervaring en succes

De Boer & Ritsema van Eck verzorgt sinds 1981 opleidingstrajecten en traint al ruim 20 jaar NLP. Onze trainers hebben daarnaast een brede ervaring als managementtrainer en organisatieadviseur.

Diepgang, humor en plezier

In onze opleidingen blijkt dat diepgang en tot de essentie komen heel goed samen kunnen gaan met een ontspannen en plezierige sfeer met contact, humor en dynamiek. De grote afwisseling in werkvormen ondersteunt hierbij.

Doelgroep Business – leren van elkaar

Managers, professionals, adviseurs en coaches in profit en non-profit, die hun persoonlijke effectiviteit en communicatie willen ontwikkelen om beter te presteren op hun werk. Door het hoge niveau van de deelnemers leert u veel van elkaar.

Gericht op toepassing in de praktijk

In de training wordt uw persoonlijke ontwikkeling primair geplaatst in de werkcontext. Dit betekent dat u op de eigen praktijk afgestemde toepassingsmogelijkheden krijgt.

Hoge waardering van deelnemers

Onze deelnemers getuigen van de kwaliteit en effect van de opleiding. Enkele referenties vindt u hieronder, en op LinkedIn bij de profielen van de kerntrainers.

Persoonlijke begeleiding – kleine groepen en coaching

De groepsomvang is beperkt tot maximaal 18 deelnemers. Verder wordt persoonlijke coaching aangeboden om uw ontwikkeldoelen optimaal te realiseren.

Onze trainers

Marco Werre

Partner

Karlijn Vrolijk

NLP trainer

Bekijk onze andere NLP trainingen

 • NLP Business Practitioner

  Meer werken vanuit kracht en inspiratie, de eigen valkuilen beter vermijden en uw doelen met anderen effectiever realiseren: met deze opleiding maakt u een fundamentele ontwikkelstap.

 • NLP Business Teamcoaching

  In deze workshop passen we NLP toe om in een team inspiratie, samenwerking en resultaat te bereiken. Essentieel voor elke professional, teamcoach of manager die ziet dat er meer mogelijk is met teams.

 • NLP Business Master Practitioner

  Door deze opleiding verwerft u meesterschap in het sturen van uzelf en uw omgeving. U leert mensen met excellente kwaliteiten zelf te modelleren en dit in uw dagelijkse praktijk te integreren.

 • Kennismaken met NLP?

  In de kennismakingsworkshop of via een persoonlijk intakegesprek krijg je een voorproefje van wat Business NLP voor jou kan betekenen: een ervaring van de praktische toepassing van NLP in de werkcontext en informatie over de opzet van de Business Practitioner opleiding en hoe deze aansluit bij je specifieke wensen en behoeftes.

 • Natuurlandschap

  NLP Refresh

  Eén dag ter verfrissing van je Business NLP ervaring. De mogelijkheid om je mede-NLP deelnemers te ontmoeten en een dag lang bezig te zijn met Business NLP. DBR deelt tijdens deze ervaringen onze nieuwste NLP inzichten. Tevens verfrissen we de technieken en ervaringen uit de training zodat je met hernieuwde inspiratie en inzicht in je eigen praktijk kunt gebruiken.

 • NLP Business Coaching

  De workshop NLP Business Coaching geeft je concrete handvatten voor effectief coachen in de praktijk. Deze workshop staat open voor NLP Practitioners of mensen met een aantoonbaar vergelijkbaar niveau.

 • Persoon maakt sprong

  NLP Business Advanced Master

  Heb je de Master gevolgd en wil jij je impact vergroten? Met de Advanced Master ga je aan de slag met het creëren van verandering in jezelf, teams en organisaties.

 • NLP Incompany

  Voor teams, afdelingen of organisaties verzorgen wij maatwerk Business NLP trainingen en workshops op het gebied van inspiratie en focus, persoonlijke effectiviteit en communicatieve kracht.