In de kennismakingsworkshop of via een persoonlijk intakegesprek krijg je een voorproefje van wat Business NLP voor jou kan betekenen: een ervaring van de praktische toepassing van NLP in de werkcontext en informatie over de opzet van de Business Practitioner opleiding en hoe deze aansluit bij je specifieke wensen en behoeftes.

Groei

Kennismakingsworkshops

 • 8 mei 2018 van 10-13 uur te Rotterdam
 • 25 juni 2018 van 13-16 uur te Epe

De vergoeding is beperkt tot € 25,- inclusief BTW en inclusief koffie/thee en workshopmateriaal.

“Harder roeien helpt niet als de boot de verkeerde kant op vaart.” – Kenichi Ohmae

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Bewegen van jezelf en anderen

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is gebaseerd op het ‘modelleren’ van mensen die zeer succesvol zijn in communiceren. NLP is een ontwikkelingsmethode die door de jaren heen zijn kracht heeft bewezen voor versterking van:

 • inspiratie & focus
 • persoonlijke effectiviteit
 • de eigen communicatieve kracht
 • het vermogen om te sturen op veranderingen in organisaties en teams

Voor wie?

Managers, professionals, adviseurs, trainers en coaches in profit en non-profit organisaties, die hun persoonlijke effectiviteit en communicatie verder willen ontwikkelen om beter te kunnen presteren op hun werk; managers P&O en opleidingscoördinatoren, die de bruikbaarheid van NLP willen toetsen voor hun organisatie of voor specifieke medewerkers (bijvoorbeeld als alternatief voor coaching).

Onze trainers

De kennismakingsworkshop wordt verzorgd door een van de kerntrainers Business NLP.

Marco Werre

Partner

Karlijn Vrolijk

NLP trainer

Ervaringen van NLP Business cursisten

De NLP opleiding geeft mensen het vermogen om anderen en zichzelf te inspireren. De DBR trainers begeleiden deelnemers op professionele wijze naar meer persoonlijke inzicht en maken op natuurlijke manier de brug naar de zakelijke context. De NLP opleiding betekent voor mij dat ik nu makkelijker verbinding maak met andere personen en organisaties doordat ik op mijn eigen kracht vertrouw.

Hans Takke
Projectleider Provincie Gelderland

Goede begeleiding van de trainers, aanmoediging en scherp waarnemingsvermogen, goede en tijdige interventies in het groepsproces zelf.

Zelfstandig ondernemer

“Ik vraag tegenwoordig wel vaker aan mensen naar hun succesverhaal. Probeer dan goed te luisteren, het me echt voor te stellen en het vervolgens toe te passen bij mezelf. Kan ook heel eenvoudig zijn. Zo sprak ik laatst een barista van een bekend koffiehuis over hoe je echt lekkere cappuccino maakt. Prachtig hoe hij als vakman daarover kon vertellen, ik rook de koffie bijna! Heb zeker 3 handelingen voor een goede cappuccino uit zijn verhaal mee naar huis genomen!”

Marjolein Huls
NLP Business Master en eigenaar van CommPassie

Ik kan nu beter samenwerken en de goede keuzes maken vanuit mijn gevoel.

Manager ING

Ik begon wat sceptisch, had een negatieve associatie bij het begrip NLP. Door mijn persoonlijke ervaringen in coaching toch aan deze opleiding begonnen. Inmiddels raad ik het vele mensen om mij heen aan. Goede balans tussen theorie en praktijk, tussen gecoacht worden en coachen, tussen hard werken en pret maken. De trainers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld, wat het zeer plezierig maakt deel te mogen nemen.

HR manager telecombedrijf

Voor mij maakt de NLP Master opleiding de cirkel rond. Waarden, overtuigingen, motivatie, technieken en taal: de Master brengt verdieping en samenhang in de toepassing van NLP. Ik kan er nu echt mee spelen in mijn dagelijks werk en daarbuiten!

Wilma Hartsuiker
Programmamanager gemeente Almere

Communiceren deed ik vanuit mijn verstand. De opleiding NLP heeft mij in staat gesteld om echt in contact te komen met mensen en mijn doelen te bereiken. Een verrijking van mijn leven.

Hans Kieft
Directeur bij FleetSelect BV

Deze training is de meest waardevolle die ik in mijn leven ontvangen heb.

Manager KPMG Advisory

Bekijk onze NLP trainingen

 • NLP Business Practitioner

  Meer werken vanuit kracht en inspiratie, de eigen valkuilen beter vermijden en uw doelen met anderen effectiever realiseren: met deze opleiding maakt u een fundamentele ontwikkelstap.

 • NLP Business Teamcoaching

  In deze workshop passen we NLP toe om in een team inspiratie, samenwerking en resultaat te bereiken. Essentieel voor elke professional, teamcoach of manager die ziet dat er meer mogelijk is met teams.

 • NLP Business Master Practitioner

  Door deze opleiding verwerft u meesterschap in het sturen van uzelf en uw omgeving. U leert mensen met excellente kwaliteiten zelf te modelleren en dit in uw dagelijkse praktijk te integreren.

 • Kennismaken met NLP?

  In de kennismakingsworkshop of via een persoonlijk intakegesprek krijg je een voorproefje van wat Business NLP voor jou kan betekenen: een ervaring van de praktische toepassing van NLP in de werkcontext en informatie over de opzet van de Business Practitioner opleiding en hoe deze aansluit bij je specifieke wensen en behoeftes.

 • Natuurlandschap

  NLP Refresh

  Eén dag ter verfrissing van je Business NLP ervaring. De mogelijkheid om je mede-NLP deelnemers te ontmoeten en een dag lang bezig te zijn met Business NLP. DBR deelt tijdens deze ervaringen onze nieuwste NLP inzichten. Tevens verfrissen we de technieken en ervaringen uit de training zodat je met hernieuwde inspiratie en inzicht in je eigen praktijk kunt gebruiken.

 • NLP Business Coaching

  De workshop NLP Business Coaching geeft je concrete handvatten voor effectief coachen in de praktijk. Deze workshop staat open voor NLP Practitioners of mensen met een aantoonbaar vergelijkbaar niveau.

 • Persoon maakt sprong

  NLP Business Advanced Master

  Heb je de Master gevolgd en wil jij je impact vergroten? Met de Advanced Master ga je aan de slag met het creëren van verandering in jezelf, teams en organisaties.

 • NLP Incompany

  Voor teams, afdelingen of organisaties verzorgen wij maatwerk Business NLP trainingen en workshops op het gebied van inspiratie en focus, persoonlijke effectiviteit en communicatieve kracht.