Karlijn lach

Karlijn Vrolijk

Internationaal gecertificeerd NLP trainer

Dank voor je inspirerende bijdrage aan mijn persoonlijk reis, waarvan het eind nog lang niet in zicht is. Mooi om te zien hoe je iemand, mij durft ‘af te pellen’ om tot de kern te komen. Fijn om te zien met hoeveel passie je ons hebt begeleid!

Bert Verzijl

Biografie

Karlijn is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en -coach in (Neuro Linguïstisch Programmeren). Voor haar coaching hanteert zij diverse zeer effectieve technieken, waaronder: NLP, EFT, IEMT (dit is een doorontwikkeling van EMDR) en Methaphors of Movement. Dit zijn zeer effectieve technieken met snel en duurzaam resultaat. Haar NLP trainers opleiding volgde zij in Phoenix Arizona bij John Overdurf en Julie Silverthorn. Deze hebben beiden intensief samengewerkt met Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP.

Focus op dat kleine verschil in aanpak, dat leidt tot een groot verschil in resultaat!

Opdrachtgevers en deelnemers typeren Karlijn met woorden als: kwaliteit, resultaatgericht, to the point, praktisch, humor, flexibel inspelend op behoeften, gedreven, laagdrempelig, empathisch, creëert snel veiligheid, respectvol confronterend, professioneel.

Het is duidelijk dat Karlijn doet waar ze blij van wordt. Haar enthousiasme en gedrevenheid prikkelen deelnemers om zelf nieuwsgierig te worden en te ervaren hoe zij zelf met meer plezier beter kunnen presteren.

Haar motto: NLP is niet heilig. NLP is handig!
Haar uitgangspunt: Focus op dat kleine verschil in aanpak, dat leidt tot een groot verschil in resultaat!

Contact

Telefoon:
(010) 4400855

E-mail:
vrolijk@dbr.nl