Marco Werre

Marco Werre

Partner

Biografie

Marco Werre is sparringpartner van topmanagers en directies bij het ontwikkelen van leiderschap, teams en organisaties. Zijn passie is het vrijmaken van potentieel van mensen. Mensen en teams helpen om belemmeringen te overwinnen, volledig in hun kracht te staan en dromen te realiseren.

Zijn motto: inspiratie, inzicht en actie. Als trainer en coach mikt hij op maximaal effect in elke sessie en waarmaken van resultaten in de praktijk. Hij benut daarbij alle aanwezige hulpbronnen. Hij werkt betrokken, met humor en prikkelend.

Marco is gedreven en gericht op een groot effect. Heeft inzicht in wat mensen drijft, teamdynamiek en organisaties. Creëert ruimte voor beweging en nieuwe oplossingen.

Het verwondert mensen met wie hij werkt vaak hoeveel meer mogelijk is dan verwacht. Bijvoorbeeld een doorbraak in inspiratie & focus, persoonlijke effectiviteit en communicatieve kracht. Diepgaande  verandering kan snel, ook bij thema’s die al jarenlang spelen.
Marco Werre vervulde verschillende managementfuncties bij Unilever. Sinds 1998 werkt hij als adviseur, trainer en coach bij DBR. Hij is sinds 2002 partner en m.i.v. 2010 directeur van DBR.

Hij studeerde bedrijfseconomie en rechten en completeerde de post-doctorale controllersopleiding. Hij is internationaal opgeleid tot NLP-trainer en professioneel coach, in Spiral Dynamics en System Dynamics.

Contact

Telefoon:
(010) 440855, (06) 23127507

E-mail:
werre@dbr.nl