In hun hoedanigheid als (NLP) trainer, adviseur, interim-manager of professionele coach hebben de internationaal gecertificeerde NLP Trainers honderden deelnemers vanuit het bedrijfsleven en de publieke sector begeleid bij hun ontwikkeling en groei. DBR NLP trainers werken al vele jaren op het raakvlak van individu, team en organisatie. Zij zijn bekend met de context en dynamiek van zowel het bedrijfsleven als de (semi-)publieke sector.

Marco Werre

Partner

Marco is gedreven en gericht op een groot effect. Hij heeft inzicht in wat mensen drijft, doorziet teamdynamiek en analyseert scherp organisaties. Hij creƫert ruimte voor beweging en nieuwe oplossingen.

Karlijn Vrolijk

NLP trainer

NLP is niet heilig. NLP is handig!

Jantien Martin

partner

Jantien bouwt de brug van strategie naar praktijk; is sterk in resultaten neerzetten. Zij brengt organisatievraagstukken met scherpte en duidelijkheid terug tot de kern en is gespecialiseerd in teamontwikkeling.

Paul Hilhorst

senior adviseur

Energiek en resultaatgericht. Stelt de mens centraal zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. Teamspeler die voortdurend synergie in de samenwerking zoekt.

Erik Koenders

managing partner

Erik Koenders is sparringpartner voor topmanagers in Nederland. Hij is managing partner, auteur van de bestseller ‘De menskant van veranderen’ en expert change management met Spiral Dynamics.